Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

Uusi vuosi on taas startannut. Välipäivien aikana on tullut ahkerasti tiedusteluja Partioniemen varaustilanteesta.

Partiolippukunnat ovat löytäneet paikan joka on ollut alkuperäinen tarkoituskin. Lippukunnat saavat vuonna 2015 30 % alennuksen jo kilpailukykyisistä hinnoistamme. Muutama lippukunta onkin jo vahvistanut alueleirinsä ja muutama muu siirsi leirinsä Farmille johtuen siitä että elokuun vaihde on se suosituin aika leireille. Lohjan ja Hiiden alueen alueleiri juhlistaa 80-vuotista Kalevala-leiriä joka pidettiin alueella vuonna 1935, muutama vuosi ennen sotien alkua. Leirillä oli peräti 850 partiolaista ja osallistujia oli monista eri maista, Suomen lisäksi. Lisätietoa leiristä löydät Alueen Historia-kohdasta. Nyt alueleirille odotetaan 350 osallistujaa joka on sekin hyvä määrä.

Varauskalenteri ja hinnasto on päivitetty. Hinnoittelu suosii niitä jotka voivat tehdä varauksena ma-pe ajankohtiin. Toukokuun viikonloput ovat kohta jo menneet mutta kesä-heinä-elokuulle on hyvin tilaa, syksystä puhumattakaan. Tänä vuonna on tarkoitus eristää mökkiä niin että sitä voitaisiin käyttää jatkossa ympärivuotisesti. Tämä tarkoittaa lisäinvestointeja sekä eristämiseen että talvi-ajan ylläpitoon. Aika ja talkooporukan into tulee näyttämään kuinka hyvin onnistumme tavoitteessamme.

Varauksia voi tehdä toukokuusta alkaen. Huhtikuu varataan taas kunnostustöihin ja vuosihuoltoon. Talkoolaisia kutsutaan taas hommiin alkukeväästä. Jos kiinnostaa osallistuminen, laita viestiä partioniemi(at)gmail.com.

Mukavaa kevään ja kesän odottelua!

Jari Niemelä
Partioniemi ry:n puheenjohtaja