Partiomaja
Partiomaja

Vuonna 1938 valmistunut hirsirunkoinen päärakennus toimii Partioniemen Partiomajana. Majoitustilaa on 12 henkilölle (seitsemän sänkyä ja viisi laveripaikkaa). Majassa on sähkölämmitys sekä kiertoilmatakka.

ID: 1 Built: 1938 Area: 68
Beds: 7
Address:
Added: 08.04.20
Rantasauna
Sauna

Rakennus valmistui vuonna 1960 ja se koostuu saunatuvasta, pesuhuoneesta ja saunasta. Saunatuvassa on vaatteiden vaihtoa varten naulakot ja penkit. Pesuhuoneen vesipata ja saunan kiuas lämpiävät puulla. Saunaan mahtuu kuusi saunojaa kerrallaan. Käyttövesi pumpataan järvestä sisään pesuhuoneeseen käsipumpulla. Valaistus on sähköllä ja tuvan puolella on myös pistorasioita. Pukuhuoneessa on erikokoisia pelastusliivejä.

ID: 2 Built: 1960 Area: 21.3
Baths: 1
Address:
Added: 09.04.20
Keittiö

Keittiörakennus koostuu keittiöstä (13 m2) ja ruokasalista (50 m2). Keittiön varustukseen kuuluu sähköhella, liesituuletin, jääkaappi-pakastin, astianpesukone, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Työtasoja ja kaapistoja on runsaasti ja astioita jonkin verran. Keittiöön tulee vesijohtovesi (lämmin/kylmä vesi) ja tila on lämmitettävissä. Ruokasalissa on tilaa n. 20-30 ruokailijalle. Tarvittaessa tila voidaan kalustaa jopa 40 ruokailijalle. Salissa on kaksi jääkaappia sekä pakastin ja tilan voi tarvittaessa…

Peseytymisrakennus

Rakennuksessa on neljä vesivessaa; Kaksi WC:tä pojille ja kaksi tytöille, kummassakin omat sisäänkäynnit. Kummaltakin puolelta löytyy yksi suihku ja pukeutumistila.

ID: 4 Built: 2017 Area: 18
Baths: 2
Address:
Added: 09.04.20
Puuvajat ja varasto

Puuliiterissä säilytetään polttopuut Partiomajan, saunan ja piha-alueen nuotiopaikan käyttöön. Puuvarastoja on kolme, käytössä oleva on merkitty oveen, muihin ei vuokralaisen avain käy. Varastossamme on erikseen varattavissa ulkokäyttöön suunniteltu kaasukeitin ja muurinpohja-pannu.

Address:
Added: 15.04.20